Pénzügyi szolgáltatások

Engedd meg, hogy segítsek pénzügyi terveidben!

Lakás - és jelzáloghitelek

Velem gyorsan és kényelmesen intézheted hitelügyeidet. Engedd meg, hogy átvállaljam az ügyintézés jelentős részét.

CSOK

Családi Otthonteremtési Kedvezmény legfeljebb 10 millió Ft, meglévő és vállalt gyermekek esetén igényelhető állami támogatás.

Falusi CSOK

Ezt a támogatási formát már tanyán vagy kistelepülésen lévő ingatlanlanhoz is igényelheted. Akár már 1 vállalt vagy meglévő gyermek esetén.

Babaváró kölcsön

A gyermekvállalás előtt álló házaspároknak elérhető szabad felhasználású államilag támogatott kölcsön.

Személyi kölcsön

A kölcsön összegét és futamidejét rugalmasan a te igényeidhez igazítva tudod kiválasztani.

Ingatlanközvetítés

Ingatlant keresel vagy eladnál? Jó helyen jársz! Biztos szakmai háttérrel és kapcsolatokkal vágunk bele céljaid elérésébe.

Vegyük fel a kapcsolatot!

Kérdésed van?

Gyakran Ismételt Kérdések

Ez az összeg függ a havi jövedelmedtől, valamint az ingatlanfedezet értékétől. Megközelítőleg az ingatlan értékének 80%-áig tudnak a bankok hitelt biztosítani.

Alkalmazotti viszony esetében a munkabér, vállalkozóknál a NAV által kiadott jövedelemigazolással igazolt bevétel, további esetekben nyugíj vagy véglegesített rokkant nyugdíj tekinthető elfogadhatónak.

KHR (Központi Hitelinformációs Rendszer)-ben negatív besorolás (pl. nem fizetett törlesztés) esetén kizárólag akkor van lehetőség hitelt igényelni, ha az ügyfél saját maga rendezte egy összegben a tartozását.

A kérelem benyújtásától nagyjából 3 hetet vesz igénybe az elbírálás. Ez idő alatt folyamatosan tájékoztatlak az aktuális fejleményekről.

Gyakran kérdezik tőlem, hogy mivel tartoznak nekem. A jó hír az, hogy semmivel, teljesen díjmentesen biztosítom ezt a szolgáltatást. Amennyiben elégedett vagy a szolgáltatásaimmal és ajánlasz másoknak, azt megköszönöm.

Szirbek Anna pénzügyi tanácsadó

Szirbek Anna

A Te értékesítési tanácsadód